Billiga hotell Amsterdam


Boka hotell i Amsterdam

Populära hotell i amsterdam
Rembrandt Centrum Hotell Amsterdam
Rembrandt Centrum Hotel är en utmärkt destination för semester- och affärsresenärer.
Rembrandt Centrum Hotel ligger i hjärtat av Amsterdam mellan Herengrachten och Singelen, nära Dam-torget. Hotellet ligger precis vid stadens mest prestigefulla kanaler. Rembrandt Centrum Hotel ligger en 10 minuters promenad från centralstationen, medan de kända shoppinggatorna Kalverstraat och Nieuwendijk ligger få minuter bort.
Hotellet har 111 bekväma gästrum varav vissa har utsikt över kanalen. Rummen är välutrustade och fint möblerade.
Den läckra frukosten som erbjuds på hotellet börjar din dag på ett vackert och färgrikt sätt. Den mysiga baren är en utmärkt plats till att koppla av med en drink.
Gäster som reser i affärer kan använda de välunderhållna mötesrummen som kan ta emot upp till 15 personer. Receptionsservicen är tillgänglig dygnet runt för att ombesörja alla dina behov

Europa 92 Hotell Amsterdam
Om du önskar en bekväm helg i Amsterdam är Europa 92 Hotell perfekt på för dig att bo på. Läge Europa 92 Hotel ligger i hjärtat av Amsterdam på gångavstånd från Leidsepleinen. Hotellet ligger också på kort avstånd från Rijks Museum, PC Hoofstraat och Vondel-parken.
Hotellet har bekväma gästrum som är välmöblerade och utrustade med moderna bekvämligheter.
Gästerna kan börja dagen med den läckra frukosten som serveras på hotellet och kopplar av senare med en fin drink i hotellets bar.
Gästerna kan utforska närbelägna sevärdheter under sin fritid.

Crowne Plaza Amsterdam City Centre
This property provides you all the modern facilities and conveniences that is needed for a wonderful and an enjoyable vacation.Location: Situated in the city centre of Amsterdam, the Crowne Plaza is n...
Tulip Inn Amsterdam Riverside Hotell
Dikker & Thijs Fenice Hotell Amsterdam
Arena Hotell Amsterdam

För fler hotell i Amsterdam klicka här


hotell london
hotell rom
hotell barcelona
hotell amsterdam
hotell paris
Billiga hotell

Boka Billiga flyg här!