Billiga Hotell London


Boka hotell i LondonPopulära och billiga hotell i london
Cumberland A Guoman Hotell
The Cumberland är ett hotell i världsklass med bedårande utsikt, stil och design. Hotellet har exceptionell komfort och personlig service.
The Cumberland A Guoman Hotel ligger centralt i hörnet av Oxford Street och Park Lane med utsikt över Hyde Park. Det är mycket enkelt att ta sig till alla stora affärs- och finansinstitutioner från hotellet. Alla West Ends attraktioner som teatrar, shopping och utflyktsturer finns precis utanför dörren.
Hotellet har 1000 eleganta rum som är inredda med fashionabla möbler, målningar och de senaste i elektronisk underhållning.
Hotellet har en brasserierestaurang som serverar modern europeisk mat. Gästerna kan även äta på den utsökta "Market Restaurant" som erbjuder 11 olika matstilar från fem öppna kök.
The Cumberland har 26 mötes- och festrum som till och med överstiger önskemålen från den mest kräsne affärsmannen och är utrustade med allt du någonsin kan behöva. Hotellet har även ett toppmodernt gym.

Britannia International Hotell London
Detta hotell erbjuder lyx och komfort och är en perfekt utgångspunkt att utforska Londons sevärdheter från.
Hotellet ligger i ett lugnt område vid vattnet mitt i Londons Docklands. Hotellet ligger nära Excel Conference, Exhibition Centre och på tre minuters promenad från South Quay.
Hotellet har 442 välunderhållna rum som är inredda i traditionell stil och utrustade med alla moderna bekvämligheter för att tillfredställa hotellets kräsna gäster.
Du kan börja dagen med en utsökt frukost på hotellet. Hotellets restaurang "Cromptons" erbjuder god mat i en smakfull omgivning, cocktailbaren är bekväm med intim inredning.
Gästerna kan utnyttja hotellets konferensrum. På fritiden kan du utnyttja hotellets gym, pool, bubbelpool, bastu och ångbastu

Caesar Hotell London
Detta flotta hotell välkomnar dig varmt med en trevlig atmosfär och bekväma faciliteter.
Caesar Hotell London ger dig en lugn oas från stadens sus och dus med fräch, innovativ design. Det ligger mitt i London.
De 160 flotta och moderna rummen är utrustade med alla bekvämligheter du kan förvänta dig. Alla sovrum är inredda för att ge gästerna en så avslappnad vistelse som möjligt.
Gästerna kan äta med stil från den internationella menyn och njuta av fina viner.
Det vackra ljusspelet i lobbyingången introducerar gästerna till en unik upplevelse på Hotell Caesar.

Fler hotell i London

Pavilion Hotell London
Chelsea House Hotell London
Barkston Gardens Hotell London

hotell london
hotell rom
hotell barcelona
hotell amsterdam
hotell paris

Boka billiga flyg här!