Billiga Flyg Barcelona

Sök billiga flyg till Barcelona i sökrutan nedan.
I Barcelona inleddes en stor byggbomb där dom arrangerade OS i början av 90-talet. Sen dess har det byggts många nya hotell och restauranger. Det har även satsas mycket på infrastrukturen.

Populäraste Sevärdheter Barcelona
1. Sagrada Familia
Gaudí började bygga detta surrlistiska tempel 1882 i Barcelona och det är fortfarande inte klart. Det var från början meningen att bli en neo-Gotisk kyrka och den har blivit den mest berömda byggnaden i Barcelona. Den är öppen för allmänheten: 9a & 8:15p M-Sa, 9a, 10:30a, 11:45a, 1p, 7p & 8:15p på Su och helger.
2. Las Rambles
Är en serie breda gågator som är ihop länkade med varandra. Här finns ett rikt nattliv och gott med restauranger, affärer mm.
3. Tibidabo
Tibidabo är Barcelonas enda och äldsta nöjespark. Byggt 1899 och har mer än trettio spännande åkattraktioner. Den populäraste är La Atalaya (vakttornet) som har en fantasisk utsikt.
4. Zoo
En del av the Parc de la Ciutadella (City Park) i Barcelona. Har över 7000 djur och över 500 olika arter. Du kan se delfin uppvisningar och andra vatten djur i marinan 11.30am, 1.30pm och 4pm. En av de stora attraktionerna är Copito de Nieve (Snowflake) den enda albino gorillan i fångenskap. Här finns även tropiska fåglar, reptiler, spindlar, tigrar och mycket mera. Adress: Parc de la Ciutadella, s/n Barcelona, CT 08003 Spain
5. Catedral
En spektakulär katedral som man bara måste se om man är i Barcelona. Adress: Pla de la Seu, s/n Barcelona, CT 08002 Spain


hotell london
hotell rom
billiga hotell barcelona
hotell amsterdam
billiga hotell paris
billiga hotell madrid
hotell köpenhamn
billiga hotell bangkok
billiga hotell