Flyg Aten - billiga flyg till Aten

Boka billga flyg till Aten i grekland genom att söka i sökrutan nedan.Aten
Aten är en stad full av turistattraktioner! Akropolis, Parthenon, Plaka gamla kvarter, Syntagma-torget alla dessa platser besöks av hundratals turister varje dag. De arkeologiska platserna är de med mest besökare på grund av deras underbara arkitektur och stil som väl har stått emot tidens tand.

Centrala Aten
Aten är utan tvekan en av de städer som erbjuder några av de mest intressanta platserna att besöka. Parthenon tillsammans med de andra monument som finns på Akropolis, Syntagmaplatsen i centrala Aten och Plaka, gamla kvarteren är definitivt de sevärdheter som du måste se innan du åker hem.

Akropolis i Aten
Akropolis i Aten är ett typiskt exempel på hur kompetenta de gamla grekerna var. Byggnaderna som finns på Akropolis har fantastisk arkitektur. Parthenon, Athena Nikes tempel och Erechtheion besöks av miljontals turister varje år och det finns människor som kommer till Aten för att se dessa. Om du inte har varit i Grekland är det här en bra ursäkt att besöka grekland.

Den grekiska Parthenon som finns på Akropolis är faktiskt det finaste exemplet på dorisk stil konstruktion. Iktinos och Kallikrates är de två personer som gjorde konstruktionen tillsammans med den berömda skulptören Fidias som ritade monumentet. Denna byggnad är värt vår beundran eftersom det har utformats på ett sådant sätt att skapa visuella illusioner om hur dess pelare utseende, ett resultat av dess skapare "briljans och kompetens".

Syntagma
Syntagma är förmodligen det mest centrala torget i Aten. Det är här du hittar den nationella Garden, det grekiska parlamentet och presidentens Guard, granen under december, i början av Ermou Street, med många affärer som leder till Plaka och Monastiraki, Hadrian's Arch och panateneiska Stadium. Syntagma är en mötesplats och utgångspunkt för alla dina utfärder i den grekiska huvudstaden det vackra Aten.

Plaka
Plaka är troligtvis det äldsta kvarteret i Aten, en vacker plats som alla turister besöker när de är här. I Plaka, kommer du att kunna hitta många turistbutiker, traditionella restauranger och kaféer, mindre pittoreska gångvägar och nyklassiska byggnader som används huvudsakligen som museer. Plaka är en sann skönhet, detta är det bästa sättet att beskriva en sådan plats.