Billiga flyg Island

Boka flyg Island genom att söka i sökrutan nedan.

Direkt flyg går från:
Stockholm - Reykjavik
Köpenhamn - Reykjavik
Oslo - Reykjavik

Om du bor i en mindre ort kan du även söka från den men det blir då byte i stockholm.


Om du vill boka billiga flyg till island skall du åka från stockholm till Reykjavik. Det blir billigaste alternativet i sverige.Priset ligger mellan 1500 kr - 3000 kr enkelresa totalpriset för en resa med flyg blir då från 3000 kr beronde på när du väljer att åka.
Sök i sökrutan ovan för att hitta billigt flyg till Island.

Observera sök från Stockholm till Reykjavik eller köpenhamn Reykjavik om du bor i södra sverige. Det går inga direkt flyg från göteborg byte i stockholm.

Fakta om Island
Vild, karg och färgglada, Island, "landet av is och eld", är ett land som ingen annan: en kontrasterande landskap av svarta lavafält, röd ventiler svavel, koka blå gejsrar och gröna dalar. Vikar och fjordar prick kusten, medan i det inre floder och vattenfall finns i överflöd.

En stor ö i Nordatlanten nära Polcirkeln, är Island ett av de mest vulkaniskt aktiva länderna i världen. Hekla, i södra Island, har brutit ut inte mindre än 16 gånger, och var en gång beskrevs av präster som porten till helvetet. Visst, Islands sjudande bergen bidrar till denna känsla av otherworldliness.

Runt kustregionerna, är Island en rörelse, speciellt i huvudstaden Reykjavik, där mer än hälften av Islands befolkning bor. Reykjavik ligger på en bred bukt, omgiven av berg, och är i ett område med geotermiska varma källor, vilket skapar en naturlig värmesystemet och föroreningar miljö. Det är en livlig stad som kombinerar gammaldags träarkitektur och moderna byggnader. Trots att en relativt liten huvudstad Reykjavík har lyckats skapa ett rykte om att festa, och dess nattklubbar och barer regelbundet fylls med horder av lättroad medborgare.

Vare sig du vill stilla titta på fåglar eller valar, eller föredrar att bli aktiv och åka skidor, glaciär skidoo eller rida, ger Island mer än väl för båda.