Billiga flyg LA

Boka flyg till LA i USA genom att söka i sökrutan.Om du vill boka billiga flyg till LA skall du åka med Air Canada dom har det lästa priset på flyg till Los Angeles. Flyget brukar kosta mellan 5000-6000 kr tur och retur (2500 kr för en enkel resa). Sök i rutan ovan. Den söker på alla flygbolag så kan du välja det billigaste alternativet.

Information om LA Los Angeles

Los Angeles är USA: s näst största stad efter New York. Det har kallats allt från La La mark till Tinseltown men är mest känd som LA.
Sprawling längs Stillahavskusten i södra Kalifornien, sträcker sig dess kust 122 km (76 mil) från Malibu Long Beach. Inlandet, fyller staden ett stort, platt och en gång torra avrinningsområde ringat av Santa Monica och San Gabriel mountains.Anländer med flyg ger ett bra första intryck.
Stiger ett kluster införande av skyskrapor av detta stora platta rutnät gator och byggnader. Dessa Markera Downtown, 26 km (16 mil) inre från kusten. Nordöst är Pasadena. Är Hollywood, Beverly Hills och Century City och brett San Fernando Valley i väst och nordväst. Är Long Beach i söder. Längs västkusten finns i Santa Monica, Venice Beach och Marina del Rey.

Grundades 1781 av mexikanska bosättare, under århundraden, växte LA från en ko stad till en guldrushen boomtown till en olja stad. På 1920-talet, den nystartade filmindustrin decamped från New York på jakt efter solsken och Hollywood föddes. I dag är här för alla de stora studiorna och staden är världens obestridd kung av filmskapande.
Disneyland kan vara stadens stora attraktioner, men LA är också hem till världskända kulturella institutioner från Museum of Contemporary Art till LA Philharmonic och fantastiska Getty Museum.
LA är exuberant - det finns få platser i världen där frasen "Express Yourself" tas så bokstavligen. Hippy hälsa fanatiker finns lyckligtvis tillsammans med några av de mest glamorösa och rika människor i världen. De flesta besökare kommer att njuta av världsklass butiker och restauranger, ligger på stränderna som badade i nästan konstant solsken och bara titta på människor.