Billiga flyg Berlin Tyskland

Boka flyg till Berlin i Tyskland genom att söka i sökrutan nedan.När man skall flyga till Berlin är det billigast att boka flyget med Air Berlin. Dom har direkt flyg och är ett lågpris flygbolag. Det är det bästa sätter att få ett billigt flyg till berlin. Priset tur och retur brukar ligga runt 990 kr testa lite olika datum om du kan vara flexibel. Det är dyrast på helgen och billigare om man åker på en vardag.
Klicka här för att boka ett flyg till Berlin

Berlin är Tysklands huvudstad och största staden den har blivit en populär destination för besökare. Berlinmuren delade staden tjugoåtta år tills det revs 1989. Berlin är full av energi med ett livligt nattliv, mer än ett hundra och 60 museer, över femtio teatrar och otaliga historiska monument. Mycket av Berlin har återskapats och återställs och det finns både gamla och nya arkitektur sida vid sida.

Unter den Linden är stadens huvudsakliga thoroughfare och de bäst överlevande exemplen på preussiska arkitektur kan ses det. Schlossbrucke innehåller åtta kluster av marmor stadgar. Också är på Unter Den Linden den återställda Neue Wache, ett minnesmärke över offren för fascism och militarism. Berömda Brandenburger Tor är i den västra delen av Unter Den Linden. Shopping ger ett annat slags underhållning. Allt du kan tänka på kan föras i Berlin från haute couture till böcker. Kurfürstendamm hus större varuhus och designerbutiker. Det finns ett bra urval av hotell i Berlin, varierar i pris beroende på plats. Lyxiga hotellen är utbredd, men det finns också mycket billigare boende. Kulturella attraktioner inkluderar teatrar och museer. Med i sortimentet och de mängder av restauranger erbjuder är äta ut en glädje. Tiergarten är Berlin