Billiga flyg Prag

Boka billiga flyg till Prag. Prisexempel är tur och retur.
Vi har tagit fram de bästa alternativen på varje ort.

Flyg till Prag med direktflyg från Stockholm med Czech Airlines ca pris 2 627 kr du kan boka detta på travelstart.se eller 2 230 kr Travelpartner.se från stockholm arlanda till Prag med LOT Polish Airlines med mellanlanding.

Från Göteborg är det billigaste alternativet att flyga med Finnair fast med mellanlanding (inga byten) ca pris: 2 610 kr med Travelpartner.se

Annars kan du alltid ta dig till Köpenhamn och därifrån vidare till Prag. Ca pris 1 176 kr med Czech Airlines direktflyg med travelstart.se. Detta är det billigaste alternativet.
Om du bor i malmö så tjänar du på att åka tåget över till Kastrup flygplats. Även om du bor i Göteborg kan du tjäna på att ta tåget till Köpenhamn och sen vidare till Prag därifrån.


Här ovan kan du söka och hitta de lägsta priset på ditt flyg till Prag. Priset kan vara billigare på vissa dagar så testa lite olika datum och se vad som blir billigast. Oftast är det billigare att boka flyg på vardagar. Travelstart.se har en smart funktion för detta där du kan söka på närliggande datum +/- 1 dag och då enkelt se vilken dag som har det lägsta priset till Prag.
Flyg billigt till Prag boka ditt flyg via internet.